Baner ze zdjęciem biblioteki

Bibliografia Publikacji z Zakresu Żywności Pochodzenia Zwierzęcego (Bez Mleka i Jego Przetworów) za Rok ... / (Record no. 21705)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01052cas a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006961746
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093430.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060126c19969999pl x| | || |0 |0pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)69303512
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/Kaz
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/Kaz
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/Kaz
-- KR U/MBKs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Bibliografia Publikacji z Zakresu Żywności Pochodzenia Zwierzęcego (Bez Mleka i Jego Przetworów) za Rok ... /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Sekcja Technologii Mięsa ; [oprac. Stanisław Popek].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy PTTŻ. Oddział Małopolski,
Data wydania 1996-.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Wymiary 24 cm.
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ
Częstotliwość Niereg.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
362 0# - STREFA NUMERACJI
Numeracja 1995-.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność pochodzenia zwierzęcego
Określnik formy bibliografia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92145
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Popek, Stanisław.
Określenie rodzaju współpracy Oprac.
9 (RLIN) 18608
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Nazwa jednostki podrzędnej Sekcja Technologii Mięsa.
9 (RLIN) 27614
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serie
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Numeracja Razem wypożyczeń Sygnatura Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Koha item type
      Nie wypożycza się Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 31.12.1995 1995   501685 II 31.12.1995 31.12.1995 Czasopisma
      Nie wypożycza się Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 31.12.1996 1996   501685 II 31.12.1996 31.12.1996 Czasopisma
      Nie wypożycza się Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 31.12.2000 1997-2000   501685 II 31.12.2000 31.12.2000 Czasopisma
      Nie wypożycza się Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 11.02.2025 Sygn. topograficzna: M-96   501685 II 11.02.2025 11.02.2025 Czasopisma