Bibliografia Publikacji z Zakresu Żywności Pochodzenia Zwierzęcego (Bez Mleka i Jego Przetworów) za Rok ... / (Record no. 21705)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01052cas a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2006961746 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231093430.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 060126c19969999pl x| | || |0 |0pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)69303512 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR U/Kaz |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR U/Kaz |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR U/Kaz |
-- | KR U/MBKs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Bibliografia Publikacji z Zakresu Żywności Pochodzenia Zwierzęcego (Bez Mleka i Jego Przetworów) za Rok ... / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Sekcja Technologii Mięsa ; [oprac. Stanisław Popek]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Kraków : |
Nazwa wydawcy | PTTŻ. Oddział Małopolski, |
Data wydania | 1996-. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Wymiary | 24 cm. |
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ | |
Częstotliwość | Niereg. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI | |
Numeracja | 1995-. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność pochodzenia zwierzęcego |
Określnik formy | bibliografia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 92145 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Popek, Stanisław. |
Określenie rodzaju współpracy | Oprac. |
9 (RLIN) | 18608 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
Nazwa jednostki podrzędnej | Sekcja Technologii Mięsa. |
9 (RLIN) | 27614 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Serie |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Numeracja | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Ostatnio widziany | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Nie wypożycza się | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 31.12.1995 | 1995 | 501685 II | 31.12.1995 | 31.12.1995 | Czasopisma | ||||
Nie wypożycza się | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 31.12.1996 | 1996 | 501685 II | 31.12.1996 | 31.12.1996 | Czasopisma | ||||
Nie wypożycza się | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 31.12.2000 | 1997-2000 | 501685 II | 31.12.2000 | 31.12.2000 | Czasopisma | ||||
Nie wypożycza się | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 11.02.2025 | Sygn. topograficzna: M-96 | 501685 II | 11.02.2025 | 11.02.2025 | Czasopisma |