MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01296cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007793876 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231102052.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
071003s2007 ne a |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9780444527462 |
Qualifying information |
set |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9780444519689 |
Qualifying information |
vol. 1 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749797588 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/JMK |
-- |
GD U/JDs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Introduction to glycoscience. |
Ciąg dalszy tytułu |
Synthesis of carbohydrates / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed.-in-chief Johannis P. Kamerling ; eds. Geert-Jan Boons [et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Amsterdam [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
Elsevier, |
Data wydania |
cop. 2007. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XXI, 981 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
27 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Comprehensive glycoscience : from chemistry to systems biology ; |
Numeracja |
vol. 1 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sacharydy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
78217 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sacharydy |
Określnik rzeczowy |
synteza. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
97859 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kamerling, Johannis P. |
Daty biograficzne |
(1944- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
27779 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Boons, Geert-Jan |
Daty biograficzne |
(1962- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
27764 |
740 02 - HASŁO DODATKOWE - TYTUŁ |
Tytuł |
Synthesis of carbohydrates |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Comprehensive glycoscience |
Numeracja |
vol. 1 |
9 (RLIN) |
65410 |
920 ## - |
-- |
978-0-4445-2746-2 |
-- |
set |
920 ## - |
-- |
978-0-4445-1968-9 |
-- |
vol. 1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |