Baner ze zdjęciem biblioteki

Introduction to glycoscience. (Record no. 21890)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01296cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007793876
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102052.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 071003s2007 ne a |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9780444527462
Qualifying information set
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9780444519689
Qualifying information vol. 1
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749797588
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/JMK
-- GD U/JDs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Introduction to glycoscience.
Ciąg dalszy tytułu Synthesis of carbohydrates /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed.-in-chief Johannis P. Kamerling ; eds. Geert-Jan Boons [et al.].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Amsterdam [etc.] :
Nazwa wydawcy Elsevier,
Data wydania cop. 2007.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XXI, 981 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 27 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Comprehensive glycoscience : from chemistry to systems biology ;
Numeracja vol. 1
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Sacharydy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78217
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Sacharydy
Określnik rzeczowy synteza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 97859
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kamerling, Johannis P.
Daty biograficzne (1944- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 27779
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Boons, Geert-Jan
Daty biograficzne (1962- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 27764
740 02 - HASŁO DODATKOWE - TYTUŁ
Tytuł Synthesis of carbohydrates
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Comprehensive glycoscience
Numeracja vol. 1
9 (RLIN) 65410
920 ## -
-- 978-0-4445-2746-2
-- set
920 ## -
-- 978-0-4445-1968-9
-- vol. 1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.10.2007 1309.86 119363 III 1 119363 III 1000084511 03.01.2028 04.06.2024 04.06.2024 1 05.10.2007 Depozyt