MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01378cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007792352 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231101011.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
070906s2007 pl a d f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788302079788 |
Qualifying information |
część 4 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788302078972 |
Qualifying information |
całość |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749195400 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/sid |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/sid |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/MZ |
-- |
KR U/GZs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Technologia żywności : |
Ciąg dalszy tytułu |
podręcznik dla technikum : praca zbiorowa. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
4 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
koordynator Mieczysław Dłużewski ; [aut.: Anna Dłużewska et al.]. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 3 uaktual. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, |
Data wydania |
2007. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
351, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Podręcznik przeznaczony do kształcenia zawodowego do nauczania technologii na poziomie klasy IV technikum i szkoły policealnej |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik formy |
podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76982 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Dłużewska, Anna |
Daty biograficzne |
(1921-2001). |
9 (RLIN) |
3517 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Dłużewski, Mieczysław |
Daty biograficzne |
(1922-2012). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
3518 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41003 |
920 ## - |
-- |
978-83-02-07978-8 |
-- |
część 4 |
920 ## - |
-- |
978-83-02-07897-2 |
-- |
całość |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |