Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia żywności : (Record no. 21984)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01378cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007792352
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101011.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070906s2007 pl a d f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302079788
Qualifying information część 4
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302078972
Qualifying information całość
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749195400
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/sid
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/sid
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/MZ
-- KR U/GZs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia żywności :
Ciąg dalszy tytułu podręcznik dla technikum : praca zbiorowa.
Oznaczenie podserii/części/sekcji 4 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności koordynator Mieczysław Dłużewski ; [aut.: Anna Dłużewska et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3 uaktual.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania 2007.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 351, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik przeznaczony do kształcenia zawodowego do nauczania technologii na poziomie klasy IV technikum i szkoły policealnej
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76982
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dłużewska, Anna
Daty biograficzne (1921-2001).
9 (RLIN) 3517
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dłużewski, Mieczysław
Daty biograficzne (1922-2012).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 3518
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
920 ## -
-- 978-83-02-07978-8
-- część 4
920 ## -
-- 978-83-02-07897-2
-- całość
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 17.10.2007 24.00 089712 1 089712 1000084931 28.01.2025 26.08.2024 1 17.10.2007 Skrypty