Baner ze zdjęciem biblioteki

Slow food : (Record no. 22011)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01088cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007956887
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102721.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 071017s2007 pl |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788371635243
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750025496
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- WR U/dl
-- KR U/42MSs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ita
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Petrini, Carlo
Daty biograficzne (1949- ).
9 (RLIN) 27851
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Buono, pulito e giusto
Język tekstu (pol.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Slow food :
Ciąg dalszy tytułu prawo do smaku /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Carlo Petrini ; przeł. Jan Jackowicz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Książkowe Twój Styl,
Data wydania 2007.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 366, [1] s. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 359-363.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty regionalne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87635
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80889
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jackowicz, Jan.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 25029
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Książkowe Twój Styl.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42151
920 ## -
-- 978-83-7163-524-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 22.10.2007 25.52 132539 I   132539 I 1000085064 22.10.2007 1 22.10.2007 Książki