MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01197cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2004833221 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231095214.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
041103s2004 pl a | |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8373196048 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)69616943 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/mal |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/mal |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/MM |
-- |
KR U/GZs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
ger |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Raclette i fondue : |
Ciąg dalszy tytułu |
potrawy z całego świata, od raclette à la lorraine po fondue z tofu, sosy i dipy, marynaty, koktajle / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[aut. Cornelia Adam et al. ; zdj. Rolf Seife ; tł. Małgorzata Chudzik ; red. prowadzący Sławomira Gibka]. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Raclette & fondue |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Muza, |
Data wydania |
2004. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
128 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Fondue. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80994 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia (ser). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73899 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Adam, Cornelia. |
9 (RLIN) |
27889 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Seife, Rolf. |
Określenie rodzaju współpracy |
Fot. |
9 (RLIN) |
27890 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Chudzik, Małgorzata. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
2386 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gibka, Sławomira. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
4293 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Muza SA. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41001 |
920 ## - |
-- |
83-7319-604-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |