Baner ze zdjęciem biblioteki

Raclette i fondue : (Record no. 22019)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01197cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004833221
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095214.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 041103s2004 pl a | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8373196048
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)69616943
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/mal
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/mal
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/MM
-- KR U/GZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Raclette i fondue :
Ciąg dalszy tytułu potrawy z całego świata, od raclette à la lorraine po fondue z tofu, sosy i dipy, marynaty, koktajle /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [aut. Cornelia Adam et al. ; zdj. Rolf Seife ; tł. Małgorzata Chudzik ; red. prowadzący Sławomira Gibka].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Raclette & fondue
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Muza,
Data wydania 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 128 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Fondue.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80994
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (ser).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73899
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Adam, Cornelia.
9 (RLIN) 27889
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Seife, Rolf.
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 27890
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chudzik, Małgorzata.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 2386
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gibka, Sławomira.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 4293
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Muza SA.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41001
920 ## -
-- 83-7319-604-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 22.10.2007 12.50 089754   Ng 56 1000085049 22.10.2007 1 22.10.2007 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 22.10.2007 30.00 157959 II   157959 II 1000085050 22.10.2007 1 22.10.2007 Książki