Baner ze zdjęciem biblioteki

Grzyby świeże i przetwory grzybowe - Terminy i definicje PN-A-75030 / (Record no. 22053)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01204cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006812824
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111112.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 061016s2006 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8325107324
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749672872
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KIEL 008/ND
Instytucja, która wprowadziła rekord KIEL 008/ND
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KIEL 008/TU
-- LUBL 58/ESs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Grzyby świeże i przetwory grzybowe - Terminy i definicje PN-A-75030 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-A-75030:2006
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa:
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 11 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 01.040.67; 67.080.20.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zatwierdzona 11 września 2006 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zatwierdzona 11 września 2006 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Grzyby jadalne
Określnik rzeczowy terminologia
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98577
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Konserwy grzybowe
Określnik rzeczowy terminologia
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98578
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
920 ## -
-- 83-251-0732-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 25.10.2007 27.80 PN-7433   PN-7433 1000085167 25.10.2007 1 25.10.2007 Normy