Baner ze zdjęciem biblioteki

Skład i wartość odżywcza produktów spożywczych. (Record no. 22362)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01194cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007891941
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103953.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 071116s1988 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320011108
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749901520
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- KR U/42JCs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Łoś-Kuczera, Maria.
9 (RLIN) 16598
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Skład i wartość odżywcza produktów spożywczych.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 2-7 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Maria Łoś-Kuczera, Janina Piekarska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich,
Data wydania 1988.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 495, [1] s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Część 1 pt. "Skład i wartość odżywcza produktów spożywczych" ukazała się w r. 1983.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny
Określnik formy tabele, wykresy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80819
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80820
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Piekarska, Janina.
9 (RLIN) 10974
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41044
920 ## -
-- 83-200-1110-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 22.11.2007 950.00 Cz. 2-7 127494 II   127494 II 1000085929 22.11.2007 1 22.11.2007 Książki
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 02.07.2010 950.00 Cz. 2-7 126272 II   126272 II 1000107764 02.07.2010 4 02.07.2010 Książki