Baner ze zdjęciem biblioteki

Przetwory owocowe i warzywne - Przygotowanie próbek i metody badań fizykochemicznych - Oznaczanie zawartości kwasu benzoesowego PN-90/A-75101/24/Az1 / (Record no. 22794)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01144cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001032649
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105555.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080103s2006 pl f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749522831
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/KH
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/KH
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- LUBL 58/ESs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przetwory owocowe i warzywne - Przygotowanie próbek i metody badań fizykochemicznych - Oznaczanie zawartości kwasu benzoesowego PN-90/A-75101/24/Az1 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-90/A-75101/24/Az1:2006
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 2 s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.080.01.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zmiana do Polskiej Normy.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zatwierdzona dnia 23 marca 2006 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zatwierdzona dnia 23 marca 2006 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce konserwowe
Określnik rzeczowy badania
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98392
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warzywa konserwowe
Określnik rzeczowy badania
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98393
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 09.01.2008 22.00 PN-7580   PN-7580 1000086694 09.01.2008 1 09.01.2008 Normy