MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01381cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007794810 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231102600.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
071015s2007 pl f f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788392516217 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749801124 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/JJo |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/JJo |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/MM |
-- |
WA U/JKs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Płóciennik-Ociepka, Angelika. |
9 (RLIN) |
28590 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Znakowanie mięsa i przetworów mięsnych : |
Ciąg dalszy tytułu |
przewodnik po podstawowych przepisach prawa żywnościowego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Angelika Płóciennik-Ociepka, Lena Wardenga. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Katowice: |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Elamed, |
Data wydania |
2007. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
239 s. ; |
Wymiary |
21 cm. + |
Oznaczenie dokumentu towarzyszącego |
dysk optyczny (CD-ROM). |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Biblioteka Magazyn Przemysłu Mięsnego |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Identyfikowalność. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
83055 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
etykietowanie |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
93276 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty zwierzęce |
Określnik rzeczowy |
etykietowanie |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
93277 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Prawo żywnościowe (prawo europejskie). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80811 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Prawo żywnościowe |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82315 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wardenga, Lena. |
9 (RLIN) |
28591 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Elamed. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42113 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Biblioteka Magazyn Przemysłu Mięsnego |
9 (RLIN) |
65512 |
920 ## - |
-- |
978-83-925162-1-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |