Baner ze zdjęciem biblioteki

Zdrowa kuchnia domowa / (Record no. 23110)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01274cam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001065126
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111735.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080221s2006 pl a g f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8324509704
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8324510214
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324509706
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324510214
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)233467166
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chojnacka, Romana.
9 (RLIN) 27407
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zdrowa kuchnia domowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Romana Chojnacka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Publicat,
Data wydania cop. 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 219, [5] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł. podtyt.: 200 przepisów, tabele kalorii, wartości odżywcze.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna U dołu okł.: Polskie przepisy - znakomite potrawy dla wszystkich dbających o prawidłową dietę, łatwe i sprawdzone przepisy dla całej rodziny, co i jak jeść aby być zdrowym.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73921
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Publicat.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43336
920 ## -
-- 83-245-0970-4
920 ## -
-- 83-245-1021-4
920 ## -
-- 978-83-245-0970-6
920 ## -
-- 978-83-245-1021-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 25.02.2008 16.99 090751   Na 20 1000087465 25.02.2008 1 25.02.2008 Skrypty
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 29.02.2008 27.20 149796 II   149796 II 1000087548 29.02.2008 2 29.02.2008 Książki