Baner ze zdjęciem biblioteki

Papier i tektura przeznaczone do kontaktu z żywnością - Oznaczanie trwałości wybarwienia barwionego papieru i barwionej tektury PN-EN 646 / (Record no. 23143)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01587cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007854922
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101330.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070914s2007 pl f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788325134266
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749296006
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KIEL 008/JK
Instytucja, która wprowadziła rekord KIEL 008/JK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KIEL 008/JS
-- LUBL 58/ESs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Papier i tektura przeznaczone do kontaktu z żywnością - Oznaczanie trwałości wybarwienia barwionego papieru i barwionej tektury PN-EN 646 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 646:2007
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Determination of colour fastness of dyed paper and board
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 2007.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 2, 8 s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.250; 85.060.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 8.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza EN 646:2006, IDT; Zastępuje PN-EN 646:2006 (U); Zatwierdzona 10 sierpnia 2007 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza EN 646:2006, IDT; Zastępuje PN-EN 646:2006 (U); Zatwierdzona 10 sierpnia 2007 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Karton
Określnik rzeczowy próby
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93198
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Papier
Określnik rzeczowy próby
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93197
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy opakowania
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93196
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
920 ## -
-- 978-83-251-3426-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 26.02.2008 25.00 PN-7673   PN-7673 1000087507 26.02.2008 1 26.02.2008 Normy