Baner ze zdjęciem biblioteki

Maszyny dla przemysłu spożywczego - Mieszarki poziome - Wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny PN-EN 13389 / (Record no. 23146)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01661cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007933249
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103858.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 071115s2007 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788325138066
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750007935
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KIEL 008/JK
Instytucja, która wprowadziła rekord KIEL 008/JK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KIEL 008/JS
-- LUBL 58/ESs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Maszyny dla przemysłu spożywczego - Mieszarki poziome - Wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny PN-EN 13389 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 13389:2007
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Food processing machinery - Mixers with horizontal shafts - Safety and hygiene requirements
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Mieszarki poziome - Wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Naukowy,
Data wydania 2007.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 2, 40 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zawiera tab.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.260.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 40.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza EN 13389: 2005, IDT; Zastępuje PN-EN 13175:2007 (U); Zatwierdzona 8 października 2007 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza EN 13389: 2005, IDT; Zastępuje PN-EN 13175:2007 (U); Zatwierdzona 8 października 2007 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bezpieczeństwo pracy
Określnik rzeczowy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96852
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96352
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
920 ## -
-- 978-83-251-3806-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 26.02.2008 61.90 PN-7678   PN-7678 1000087504 26.02.2008 1 26.02.2008 Normy