Baner ze zdjęciem biblioteki

Food analysis by HPLC / (Rekord nr 23222)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01161cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001070640
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112123.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080229s2000 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 082478460X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414045000
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food analysis by HPLC /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Leo M. L. Nollet.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed., rev. and expanded.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York :
Nazwa wydawcy Marcel Dekker,
Data wydania cop. 2000.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [6], IX, 1049 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 27 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science and Technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ;
Numeracja 100
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Ozn. nr vol. wg spisu vol.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Chromatografia cieczowa wysokosprawna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 86421
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80765
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Nollet, Leo M. L.
Daty biograficzne (1948- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 24491
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
Numeracja 100
9 (RLIN) 63270
920 ## -
-- 0-8247-8460-X
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 04.03.2008 795.88 119429 III 2 119429 III 1000087589 15.01.2029 08.07.2025 08.07.2025 1 04.03.2008 Depozyt