Food analysis by HPLC / (Rekord nr 23222)
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01161cam a2200313 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx001070640 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231112123.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 080229s2000 xxua |001 0 eng c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 082478460X |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1414045000 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
| -- | KR 197/RRs |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Food analysis by HPLC / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | ed. by Leo M. L. Nollet. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA | |
| Oznaczenie wydania | 2nd ed., rev. and expanded. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | New York : |
| Nazwa wydawcy | Marcel Dekker, |
| Data wydania | cop. 2000. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | [6], IX, 1049 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 27 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
| Oznaczenie serii | Food Science and Technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ; |
| Numeracja | 100 |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Ozn. nr vol. wg spisu vol. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Chromatografia cieczowa wysokosprawna. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 86421 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
| Określnik rzeczowy | analiza. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 80765 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Nollet, Leo M. L. |
| Daty biograficzne | (1948- ). |
| Określenie rodzaju współpracy | Red. |
| 9 (RLIN) | 24491 |
| 830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
| Tytuł | Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc |
| Numeracja | 100 |
| 9 (RLIN) | 63270 |
| 920 ## - | |
| -- | 0-8247-8460-X |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Termin zwrotu | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 04.03.2008 | 795.88 | 119429 III | 2 | 119429 III | 1000087589 | 15.01.2029 | 08.07.2025 | 08.07.2025 | 1 | 04.03.2008 | Depozyt |
