Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia przetwórstwa mięsa : (Record no. 23452)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01056cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001094633
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113728.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080407s2008 pl a d f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788320433661
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749728453
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Olszewski, Adam.
9 (RLIN) 10414
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia przetwórstwa mięsa :
Ciąg dalszy tytułu w pytaniach i odpowiedziach /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Adam Olszewski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 358, [1] s., [24] s. tabl. kolor. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy produkcja i handel
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74818
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
920 ## -
-- 978-83-204-3366-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.04.2008 52.70 091242 3 5 091242 1000088266 04.06.2025 06.12.2024 04.12.2023 1 09.04.2008 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 09.04.2008 52.70 091243 7   Mt 30 1000088288   26.03.2025 12.01.2023 1 09.04.2008 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.04.2008 52.70 091241     091241 1000088443   11.04.2008   3 11.04.2008 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.04.2008 52.70 091240     091240 1000088444   11.04.2008   1 11.04.2008 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 18.04.2008 52.70 149891 II     149891 II 1000088622   18.04.2008   5 18.04.2008 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 12.06.2015 48.83 0104725 1 1 0104725 1000136075   04.07.2024 01.03.2024 1 12.06.2015 Skrypty