Baner ze zdjęciem biblioteki

Makrobiotyka w polskiej kuchni czyli Powrót do dawnego naturalnego sposobu odżywiania / (Record no. 23464)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01222cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001095679
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113815.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080408s2008 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788305135153
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749733389
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Olko, Stanisława.
9 (RLIN) 27361
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Makrobiotyka w polskiej kuchni czyli Powrót do dawnego naturalnego sposobu odżywiania /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Stanisława Olko.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Powrót do dawnego naturalnego sposobu odżywiania
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 7.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Książka i Wiedza,
Data wydania cop. 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 183, [1] s., [8] s. tabl. kolor. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 176.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia wegetariańska
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 91985
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 91984
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dieta makrobiotyczna
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 91983
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza".
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41067
920 ## -
-- 978-83-05-13515-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.04.2008 17.00 091286   091286 1000088359 10.04.2008 1 10.04.2008 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.04.2008 17.00 091287   091287 1000088360 10.04.2008 1 10.04.2008 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 18.04.2008 17.00 149902 II   149902 II 1000088619 18.04.2008 3 18.04.2008 Książki