MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01222cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001095679 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231113815.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
080408s2008 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788305135153 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749733389 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Olko, Stanisława. |
9 (RLIN) |
27361 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Makrobiotyka w polskiej kuchni czyli Powrót do dawnego naturalnego sposobu odżywiania / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Stanisława Olko. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Powrót do dawnego naturalnego sposobu odżywiania |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 7. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Książka i Wiedza, |
Data wydania |
cop. 2008. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
183, [1] s., [8] s. tabl. kolor. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 176. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia wegetariańska |
Określnik formy |
wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91985 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność naturalna |
Określnik formy |
wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91984 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dieta makrobiotyczna |
Określnik formy |
wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91983 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza". |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41067 |
920 ## - |
-- |
978-83-05-13515-3 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |