Baner ze zdjęciem biblioteki

Doskonała kuchnia polska : (Record no. 23475)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01081cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001096253
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113839.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080409s2008 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324515769
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749735861
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Łebkowski, Marek
Daty biograficzne (1952-2010).
9 (RLIN) 16556
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Doskonała kuchnia polska :
Ciąg dalszy tytułu szkoła gotowania Marka Łebkowskiego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [fot. Edward Kawecki et al.].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Szkoła gotowania Marka Łebkowskiego :
Ciąg dalszy tytułu doskonała kuchnia polska
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Kuchnia polska
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo "publicat",
Data wydania cop. 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 496 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73861
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gotowanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 84904
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kawecki, Edward.
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 28962
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Publicat.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43336
920 ## -
-- 978-83-245-1576-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 11.04.2008 33.92 091245   Ng 61 1000088432 11.04.2008 1 11.04.2008 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 18.04.2008 33.92 119455 III   119455 III 1000088634 18.04.2008 2 18.04.2008 Książki