Baner ze zdjęciem biblioteki

Zioła w kuchni / (Record no. 23490)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01176cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001097085
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113911.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080410s2008 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324515257
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749739823
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Aszkiewicz, Ewa.
9 (RLIN) 27387
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zioła w kuchni /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ewa Aszkiewicz, Romana Chojnacka, Teresa Wielgosz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo "publicat",
Data wydania cop. 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 159 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Okł.: Opisy ziół, aromatyczne potrawy na każda okazję, dania, które zawsze się udają.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (przyprawy)
Określnik formy wydawnictwa ilustrowane.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92094
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przyprawy
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 77055
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Rośliny przyprawowe
Określnik rzeczowy identyfikacja.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78015
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chojnacka, Romana.
9 (RLIN) 27407
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wielgosz, Teresa.
9 (RLIN) 28949
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Publicat.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43336
920 ## -
-- 978-83-245-1525-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 14.04.2008 21.17 091246 2 Ng 62 1000088539 05.11.2019 05.11.2019 1 14.04.2008 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 18.04.2008 21.17 119457 III   119457 III 1000088635 18.04.2008   2 18.04.2008 Książki