MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01632cam a2200433 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001108782 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231114705.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
080424s2006 xxua |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9781845691592 |
Qualifying information |
book) (Woodhead |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
1845691598 |
Qualifying information |
book) (Woodhead |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9781845691615 |
Qualifying information |
e-book) (Woodhead |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
184569161X |
Qualifying information |
e-book) (Woodhead |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9780849387265 |
Qualifying information |
CRC Press |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0849387264 |
Qualifying information |
CRC Press |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1414054299 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA |
Kod kraju wydania |
xxu |
-- |
xxk |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Lawrie, Ralston Andrew |
Daty biograficzne |
(1924-2007). |
9 (RLIN) |
59826 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Lawrie's meat science. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
7th ed. / |
Ciąg dalszy strefy wydania |
R. A. Lawrie in collaboration with D. A. Ledward. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Boca Raton [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
CRC Press ; |
Miejsce wydania |
Cambridge : |
Nazwa wydawcy |
Woodhead Publishing Ltd., |
Data wydania |
cop. 2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XVI, 442 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 371-415. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
74827 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Ledward, D. A. |
9 (RLIN) |
20970 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
2042-8049 |
9 (RLIN) |
64979 |
920 ## - |
-- |
978-1-84569-159-2 |
-- |
book) (Woodhead |
920 ## - |
-- |
1-84569-159-8 |
-- |
book) (Woodhead |
920 ## - |
-- |
978-1-84569-161-5 |
-- |
e-book) (Woodhead |
920 ## - |
-- |
1-84569-161-X |
-- |
e-book) (Woodhead |
920 ## - |
-- |
978-0-8493-8726-5 |
-- |
CRC Press |
920 ## - |
-- |
0-8493-8726-4 |
-- |
CRC Press |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |