MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01362cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001152015 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231090832.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
080701s1999 pl |100 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8371080646 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750119621 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Żywność funkcjonalna : |
Ciąg dalszy tytułu |
materiały konferencji naukowej, Kraków, 22-23 czerwca 1999 r. / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
kom. nauk. Mieczysław Pałasiński [et al.] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, |
Data wydania |
cop. 1999 |
Miejsce druku |
(Kraków : |
Nazwa drukarni |
Wydawnictwo Naukowe "Akapit). |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
105 s. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Zawiera streszczenia ref. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność funkcjonalna |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
94281 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Pałasiński, Mieczysław |
Daty biograficzne |
(1924-2016). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
10816 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Oddział Małopolski. |
9 (RLIN) |
11493 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydział Technologii Żywności. |
9 (RLIN) |
230 |
920 ## - |
-- |
83-7108-064-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |