Baner ze zdjęciem biblioteki

Przetwory domowe / (Record no. 24115)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01049cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001148563
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090610.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080625s1971 pl a |001 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750107786
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Cymer, Tadeusz.
9 (RLIN) 2630
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przetwory domowe /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Tadeusz Cymer.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 1 (druk z klisz).
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne,
Data wydania 1971.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 377, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego rys. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce
Określnik rzeczowy przerób
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75778
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warzywa
Określnik rzeczowy przerób
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81339
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Grzyby jadalne
Określnik rzeczowy przerób
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81547
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (mięso).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73885
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wędliny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79934
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41024
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 04.07.2008 8.00 0103637   Nh 33 1000090510 04.07.2008 1 04.07.2008 Skrypty