Baner ze zdjęciem biblioteki

Suszenie produktów biosyntezy / (Rekord nr 24116)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01302cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001149342
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090641.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080626s1991 pl a f f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320412927
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750112980
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- OLSZT 003/BG
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego rus
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tutova, Èvelina Grigor'evna.
9 (RLIN) 14824
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Suška produktov mikrobiologičeskogo proizvodstva
Język tekstu (pol.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Suszenie produktów biosyntezy /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności E. G. Tutowa, P. S. Kuc ; tł. Janusz Adamiec, Kazimierz Wojciech Pyć.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1991.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 330, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 323-326. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka oraz chemii spożywczej.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Synteza mikrobiologiczna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78698
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kuc, Pavel Stepanovič.
9 (RLIN) 7771
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Adamiec, Janusz.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 119
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pyć, Kazimierz Wojciech.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 11802
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
920 ## -
-- 83-204-1292-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.07.2008 6.00 143363 II   143363 II 1000007522 03.07.2008 1 03.07.2008 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.07.2008 2.00 141789 II   141789 II 1000046340 03.07.2008 2 03.07.2008 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.07.2008 2.00 141788 II   141788 II 1000046341 03.07.2008 3 03.07.2008 Książki