Nobel dla papryki : (Rekord nr 24125)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00916cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001152882 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231090907.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 080702s1978 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)750120757 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | POZN U/JRs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Olszański, Tadeusz |
Daty biograficzne | (1929-2023). |
9 (RLIN) | 17758 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Nobel dla papryki : |
Ciąg dalszy tytułu | kuchnia węgierska / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Tadeusz Olszański ; [il. Elżbieta Zubowska]. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Kuchnia węgierska |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo "Watra", |
Data wydania | 1978. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 157, [3] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 20 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. [159]. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia węgierska. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73924 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Zubowska, Elżbieta. |
Określenie rodzaju współpracy | Il. |
9 (RLIN) | 29514 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo Watra. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 44173 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 04.07.2008 | 12.00 | 163838 | 163838 | 1000090501 | 04.07.2008 | 1 | 04.07.2008 | Książki |