Baner ze zdjęciem biblioteki

Poprawa stabilności oksydacyjnej kwasów tłuszczowych i cholesterolu oraz wartości dietetycznej mięsa wieprzowego na drodze żywieniowej = (Record no. 24130)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01624cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001153512
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090929.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080702s2008 pl f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750121372
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
-- eng
Język streszczeń pol
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pieszka, Marek.
9 (RLIN) 29486
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Poprawa stabilności oksydacyjnej kwasów tłuszczowych i cholesterolu oraz wartości dietetycznej mięsa wieprzowego na drodze żywieniowej =
Ciąg dalszy tytułu Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Marek Pieszka ; Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 52, [52] s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna S. tyt.: "Podsumowanie prac naukowych wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej".
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Część publikacji stanowią reprinty artykułów drukowanych w różnych czasopismach.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 39-49 i przy pracach.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Część publikacji w jęz. ang., pojedyncze streszcz. pol.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Świnie domowe
Określnik rzeczowy żywienie
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94324
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wieprzowina
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94325
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.07.2008 0.00 150059 II   150059 II 1000090677 09.07.2008 1 09.07.2008 Książki