Poprawa stabilności oksydacyjnej kwasów tłuszczowych i cholesterolu oraz wartości dietetycznej mięsa wieprzowego na drodze żywieniowej = (Record no. 24130)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01624cam a2200301 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx001153512 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231090929.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 080702s2008 pl f |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)750121372 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
| -- | KR 197/RRs |
| 041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
| Język tekstu | pol |
| -- | eng |
| Język streszczeń | pol |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Pieszka, Marek. |
| 9 (RLIN) | 29486 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Poprawa stabilności oksydacyjnej kwasów tłuszczowych i cholesterolu oraz wartości dietetycznej mięsa wieprzowego na drodze żywieniowej = |
| Ciąg dalszy tytułu | Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Marek Pieszka ; Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa. |
| 246 31 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Kraków : |
| Nazwa wydawcy | Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, |
| Data wydania | 2008. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 52, [52] s. ; |
| Wymiary | 24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | S. tyt.: "Podsumowanie prac naukowych wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej". |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Część publikacji stanowią reprinty artykułów drukowanych w różnych czasopismach. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 39-49 i przy pracach. |
| 546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
| Uwaga dotycząca języka | Część publikacji w jęz. ang., pojedyncze streszcz. pol. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Świnie domowe |
| Określnik rzeczowy | żywienie |
| Określnik formy | rozprawy akademickie. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 94324 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Wieprzowina |
| Określnik rzeczowy | jakość |
| Określnik formy | rozprawy akademickie. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 94325 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 09.07.2008 | 0.00 | 150059 II | 150059 II | 1000090677 | 09.07.2008 | 1 | 09.07.2008 | Książki |
