MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01083cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005923398 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231111323.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
050530s1994 pl a f f |001 0 pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
830110435X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749811128 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/bak |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/bak |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/baks |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Sadownictwo i warzywnictwo : |
Ciąg dalszy tytułu |
praca zbiorowa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Zdzisława Kaweckiego i Wandy Kryńskiej. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. Naukowe PWN, |
Data wydania |
1994. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
359, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
fot., mapy, rys., wykr. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 178-[179], 345-348. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sadownictwo |
Określnik formy |
podręczniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
98690 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Warzywnictwo |
Określnik formy |
podręczniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
93451 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kawecki, Zdzisław |
Daty biograficzne |
(1938- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
6583 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kryńska, Wanda |
Daty biograficzne |
(1918-2009). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
7641 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Naukowe PWN. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
17987 |
920 ## - |
-- |
83-01-10435-X |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |