Baner ze zdjęciem biblioteki

Badania nad kształtowaniem się barwy mięśnia Longissimus Lumborum świń oraz przydatnością wybranych metod jej pomiaru do oceny jakości mięsa wieprzowego / (Record no. 24326)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01306cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001176341
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092440.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080814s2008 pl a m |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297554208
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/ET
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/ET
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/GZs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Karamucki, Tadeusz.
9 (RLIN) 29686
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Badania nad kształtowaniem się barwy mięśnia Longissimus Lumborum świń oraz przydatnością wybranych metod jej pomiaru do oceny jakości mięsa wieprzowego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Tadeusz Karamucki ; Akademia Rolnicza w Szczecinie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Szczecin :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 161 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0239-6467 ;
Numeracja nr 249
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI
Uwaga dotycząca dysertacji Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 140-155.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wieprzowina
Określnik rzeczowy analiza sensoryczna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94868
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wieprzowina
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79615
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kolor żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80786
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0239-6467
Numeracja nr 249
9 (RLIN) 63761
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.09.2008 30.00 169721   169721 1000091612 09.09.2008 1 09.09.2008 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.09.2008 26.00     500978 II (249) 1000091613 09.09.2008 1 09.09.2008 Serie