Baner ze zdjęciem biblioteki

The science of meat and meat products / (Record no. 24342)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01162cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001167370
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091836.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080724s1971 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0716708205
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750516876
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
245 04 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł The science of meat and meat products /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by J. F. Price and B. S. Schweigert.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania San Francisco :
Nazwa wydawcy W. H. Freeman and Company,
Data wydania cop. 1971.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość X, [2], 660 s., [4] s. tabl. kolor. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Series of Books in Agricultural Science. Animal Science
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74827
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74825
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Price, James Franke
Daty biograficzne (1932- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 29615
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Schweigert, Bernard S.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 29616
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Series of Books in Agricultural Science.
Nazwa podserii/części/sekcji Animal Science
9 (RLIN) 63831
920 ## -
-- 0-7167-0820-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 11.09.2008 525.00 85314 II   85314 II 1000091634 11.09.2008 1 11.09.2008 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.