Baner ze zdjęciem biblioteki

Edible meat by-products / (Record no. 24543)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01003cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006934992
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112218.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 061110s1988 xxka f |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 1851662545
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412908211
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/ER
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/ER
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ER
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxk
-- xxu
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Edible meat by-products /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by A. M. Pearson, T. R. Dutson.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania London ;
-- New York :
Nazwa wydawcy Elsevier Applied Science,
Data wydania cop. 1988.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XIX, 439 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Advances in Meat Research ;
Numeracja vol. 5
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pearson, Albert Marchant
Daty biograficzne (1916-1998).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 29836
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dutson, Thayne R.
Daty biograficzne (1942- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 29866
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Advances in Meat Research
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0885-2405
Numeracja vol. 5
9 (RLIN) 65693
920 ## -
-- 1-85166-254-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 02.10.2008 88500.00 128294 II   128294 II 1000092131 02.10.2008 1 02.10.2008 Książki