Baner ze zdjęciem biblioteki

Cheesemaking practice / (Record no. 24680)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00870cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001201830
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094118.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 081001s1986 xxka |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0853343926
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750900141
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxk
-- xxu
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Scott, R.
9 (RLIN) 29867
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Cheesemaking practice /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności R. Scott.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania London ;
-- New York :
Nazwa wydawcy Elsevier Applied Science Publishers,
Data wydania 1986.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XXII, 529 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. i s. 507-509. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ser
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78295
920 ## -
-- 0-85334-392-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.10.2008 0.00 126331 II 1 1 126331 II 1000092317 29.01.2029 31.01.2024 02.10.2019 1 08.10.2008 Depozyt