Accelerated processing of meat / (Record no. 24682)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01008cam a2200289 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx001201865 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231094119.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 081001s1987 xxka |000 0 eng c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 1851661565 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)750900519 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
| -- | KR 197/RRs |
| 044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA | |
| Kod kraju wydania | xxk |
| -- | xxu |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Accelerated processing of meat / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | ed. by A. Romita, C. Valin and A. A. Taylor ; [Commission of the European Communities]. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | London ; |
| -- | New York : |
| Nazwa wydawcy | Elsevier Applied Science Publishers, |
| Data wydania | cop. 1987. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | IX, 291 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 23 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy pracach. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
| Określnik rzeczowy | produkcja i handel. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 74825 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Romita, A. |
| Określenie rodzaju współpracy | Red. |
| 9 (RLIN) | 29871 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Valin, C. |
| Określenie rodzaju współpracy | Red. |
| 9 (RLIN) | 29870 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Taylor, A. A. |
| Określenie rodzaju współpracy | Red. |
| 9 (RLIN) | 29869 |
| 920 ## - | |
| -- | 1-85166-156-5 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 14.10.2008 | 615100.00 | 137089 II | 137089 II | 1000092456 | 14.10.2008 | 1 | 14.10.2008 | Książki |
