MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01276cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001202710 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231094156.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
081002s1989 ne a |101 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0444874208 |
Qualifying information |
vol. 26 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Błędny ISBN |
0444416688 |
Qualifying information |
series |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1424254807 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Rapid methods in food microbiology / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by M. R. Adams and C. F. A. Hope. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Amsterdam [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
Elsevier, |
Data wydania |
1989. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
VII, 330 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Progress in industrial microbiology ; |
Numeracja |
vol. 26 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Wstęp: "This vol. of Progress in Industrial Microbiology has its origins in two workshops held at the University of Surrey in 1986 and 1989". |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
mikrobiologia |
-- |
techniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80798 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Adams, Martin R. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
132 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Hope, Carol F. A. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
29898 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Progress in Industrial Microbiology |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0079-6352 |
Numeracja |
26 |
9 (RLIN) |
65695 |
920 ## - |
-- |
0-444-87420-8 |
-- |
vol. 26 |
920 ## - |
-- |
0-444-41668-8 |
-- |
series |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |