Baner ze zdjęciem biblioteki

Rapid methods in food microbiology / (Record no. 24685)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01276cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001202710
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094156.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 081002s1989 ne a |101 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0444874208
Qualifying information vol. 26
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Błędny ISBN 0444416688
Qualifying information series
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1424254807
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Rapid methods in food microbiology /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by M. R. Adams and C. F. A. Hope.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Amsterdam [etc.] :
Nazwa wydawcy Elsevier,
Data wydania 1989.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość VII, 330 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Progress in industrial microbiology ;
Numeracja vol. 26
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Wstęp: "This vol. of Progress in Industrial Microbiology has its origins in two workshops held at the University of Surrey in 1986 and 1989".
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy mikrobiologia
-- techniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80798
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Adams, Martin R.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 132
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Hope, Carol F. A.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 29898
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Progress in Industrial Microbiology
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0079-6352
Numeracja 26
9 (RLIN) 65695
920 ## -
-- 0-444-87420-8
-- vol. 26
920 ## -
-- 0-444-41668-8
-- series
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 14.10.2008 957900.00 137051 II   137051 II 1000092452 14.10.2008 1 14.10.2008 Książki