MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01381cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001203843 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231094244.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
081003s1987 gw a |000 0 ger c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
3925673083 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750924534 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
ger |
-- |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Methoden und Standards für Milch und Milchprodukte : |
Ciąg dalszy tytułu |
Informationen und Ergebnisse der weltweit tätigen Organisationen mit Methodensammlung / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Hrsg.: Fachgruppe "Lebensmittelchemie und Gerichtliche Chemie" in der GDCh ; [red. Ernst Hartmut Reimerdes]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Hamburg : |
Nazwa wydawcy |
Behr's Verlag, |
Data wydania |
1987. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
167 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
wykr. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Lebensmittelchemie, Lebensmittelqualität, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0724-8784 ; |
Numeracja |
Bd. 12 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 124. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Część prac w jęz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko |
Określnik rzeczowy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
112361 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty mleczne |
Określnik rzeczowy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
94664 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Reimerdes, Ernst. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
29903 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Gesellschaft Deutscher Chemiker. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Fachgruppe "Lebensmittelchemie und Gerichtliche Chemie". |
9 (RLIN) |
29921 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Lebensmittelchemie, Lebensmittelqualität |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0724-8784 |
Numeracja |
Bd. 12 |
9 (RLIN) |
65696 |
920 ## - |
-- |
3-925673-08-3 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |