Baner ze zdjęciem biblioteki

Methoden und Standards für Milch und Milchprodukte : (Record no. 24703)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01381cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001203843
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094244.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 081003s1987 gw a |000 0 ger c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 3925673083
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750924534
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu ger
-- eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Methoden und Standards für Milch und Milchprodukte :
Ciąg dalszy tytułu Informationen und Ergebnisse der weltweit tätigen Organisationen mit Methodensammlung /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Hrsg.: Fachgruppe "Lebensmittelchemie und Gerichtliche Chemie" in der GDCh ; [red. Ernst Hartmut Reimerdes].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Hamburg :
Nazwa wydawcy Behr's Verlag,
Data wydania 1987.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 167 s. :
Inne elementy opisu fizycznego wykr. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Lebensmittelchemie, Lebensmittelqualität,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0724-8784 ;
Numeracja Bd. 12
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 124.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Część prac w jęz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko
Określnik rzeczowy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 112361
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty mleczne
Określnik rzeczowy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94664
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Reimerdes, Ernst.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 29903
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Gesellschaft Deutscher Chemiker.
Nazwa jednostki podrzędnej Fachgruppe "Lebensmittelchemie und Gerichtliche Chemie".
9 (RLIN) 29921
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Lebensmittelchemie, Lebensmittelqualität
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0724-8784
Numeracja Bd. 12
9 (RLIN) 65696
920 ## -
-- 3-925673-08-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.10.2008 12560.00 127428 II 1 1 127428 II 1000092344 29.01.2029 31.01.2024 02.10.2019 1 09.10.2008 Depozyt