Baner ze zdjęciem biblioteki

Tradycyjne wędzenie : (Record no. 24726)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01168cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001206655
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250716173531.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 081008s2008 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788361060307
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297666625
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Tradycyjne wędzenie :
Ciąg dalszy tytułu wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu i ryb /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [oprac.] Eleonora Trojan, Julian Piotrowski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo AA,
Data wydania [ca 2008].
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 95 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna S. tyt.: Szczegółowe wskazówki na temat utrwalania mięs: solenia, peklowania i dalszej obrobki z dokładnymi recepturami.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna S. tyt.: Domowy wyrób.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 95.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso wędzone
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90639
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Piotrowski, Julian.
Określenie rodzaju współpracy Oprac.
9 (RLIN) 30000
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Trojan, Eleonora.
Określenie rodzaju współpracy Oprac.
9 (RLIN) 30001
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo AA.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42687
920 ## -
-- 978-83-61060-30-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.10.2008 21.70 092218   092218 1000092361 10.10.2008 1 10.10.2008 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.10.2008 21.70 092217 2 092217 1000092377 02.10.2020 2 10.10.2008 Skrypty 10.03.2020
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 10.10.2008 21.70 092216 2 St 21 1000092378 17.05.2018 1 10.10.2008 Skrypty 17.05.2018
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 14.10.2008 21.70 092219   Nh 20 1000074006 14.10.2008 1 14.10.2008 Skrypty  
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.10.2008 21.70 132675 I   132675 I 1000092502 16.10.2008 5 16.10.2008 Książki