Tradycyjne wędzenie : (Record no. 24726)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01168cam a2200301 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx001206655 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20250716173531.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 081008s2008 pl a |000 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788361060307 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)297666625 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
| -- | KR 197/RRs |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Tradycyjne wędzenie : |
| Ciąg dalszy tytułu | wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu i ryb / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | [oprac.] Eleonora Trojan, Julian Piotrowski. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Kraków : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwo AA, |
| Data wydania | [ca 2008]. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 95 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 21 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | S. tyt.: Szczegółowe wskazówki na temat utrwalania mięs: solenia, peklowania i dalszej obrobki z dokładnymi recepturami. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | S. tyt.: Domowy wyrób. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 95. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso wędzone |
| Określnik formy | poradniki. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 90639 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Piotrowski, Julian. |
| Określenie rodzaju współpracy | Oprac. |
| 9 (RLIN) | 30000 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Trojan, Eleonora. |
| Określenie rodzaju współpracy | Oprac. |
| 9 (RLIN) | 30001 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo AA. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 42687 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-61060-30-7 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Ostatnio widziane wypożyczenie |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 10.10.2008 | 21.70 | 092218 | 092218 | 1000092361 | 10.10.2008 | 1 | 10.10.2008 | Skrypty | ||||||
| Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 10.10.2008 | 21.70 | 092217 | 2 | 092217 | 1000092377 | 02.10.2020 | 2 | 10.10.2008 | Skrypty | 10.03.2020 | ||||
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 10.10.2008 | 21.70 | 092216 | 2 | St 21 | 1000092378 | 17.05.2018 | 1 | 10.10.2008 | Skrypty | 17.05.2018 | |||
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 14.10.2008 | 21.70 | 092219 | Nh 20 | 1000074006 | 14.10.2008 | 1 | 14.10.2008 | Skrypty | |||||
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 16.10.2008 | 21.70 | 132675 I | 132675 I | 1000092502 | 16.10.2008 | 5 | 16.10.2008 | Książki |
