Kuchnia włoska : (Record no. 24740)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01120cam a2200325 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx001208695 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231094546.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 081010s2008 pl a |001 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788324595402 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)297674911 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
| -- | KR 197/RRs |
| 041 1# - JĘZYK DOKUMENTU | |
| Język tekstu | pol |
| Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego | eng |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Whiteman, Kate. |
| 9 (RLIN) | 30012 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Kuchnia włoska : |
| Ciąg dalszy tytułu | ingrediencje i klasyczne przepisy / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano ; [przekł. Helena Gardocka]. |
| 246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
| Uwaga poprzedzająca tytuł | Tyt. oryg.: |
| Tytuł | Italian kitchen |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | [Warszawa] : |
| Nazwa wydawcy | Elipsa ; |
| Miejsce wydania | Poznań : |
| Nazwa wydawcy | Publicat, |
| Data wydania | cop. 2008. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 256 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | fot. kolor. ; |
| Wymiary | 30 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Indeksy. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia włoska. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 73925 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Wright, Jeni |
| Daty biograficzne | (1947- ). |
| 9 (RLIN) | 30011 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Boggiano, Angela. |
| 9 (RLIN) | 30010 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Gardocka, Helena. |
| Określenie rodzaju współpracy | Tł. |
| 9 (RLIN) | 21364 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Publicat. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 43336 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-245-9540-2 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 14.10.2008 | 50.15 | 092208 | Ng 65 | 1000092441 | 14.10.2008 | 1 | 14.10.2008 | Skrypty | ||||
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 16.10.2008 | 50.15 | 119495 III | 119495 III | 1000092527 | 16.10.2008 | 2 | 16.10.2008 | Książki |
