Baner ze zdjęciem biblioteki

Kuchnia włoska : (Record no. 24740)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01120cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001208695
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094546.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 081010s2008 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324595402
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297674911
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Whiteman, Kate.
9 (RLIN) 30012
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kuchnia włoska :
Ciąg dalszy tytułu ingrediencje i klasyczne przepisy /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano ; [przekł. Helena Gardocka].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Italian kitchen
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Elipsa ;
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Publicat,
Data wydania cop. 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 256 s. :
Inne elementy opisu fizycznego fot. kolor. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia włoska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73925
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wright, Jeni
Daty biograficzne (1947- ).
9 (RLIN) 30011
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Boggiano, Angela.
9 (RLIN) 30010
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gardocka, Helena.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 21364
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Publicat.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43336
920 ## -
-- 978-83-245-9540-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 14.10.2008 50.15 092208   Ng 65 1000092441 14.10.2008 1 14.10.2008 Skrypty
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.10.2008 50.15 119495 III   119495 III 1000092527 16.10.2008 2 16.10.2008 Książki