Baner ze zdjęciem biblioteki

Domowe przetwory z mięsa / (Record no. 2481)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00898cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001073109
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112257.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080304s1985 pl f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320407303
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749574670
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL M/JD
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL M/JDs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL M/AS
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Poszepczyński, Władysław.
9 (RLIN) 11562
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Domowe przetwory z mięsa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności W. Poszepczyński.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1985.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 107, [5] s. ;
Wymiary 14x21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy konserwowanie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90162
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (mięso).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73885
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
920 ## -
-- 83-204-0730-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 21.03.2001 100.00 056752   056752 1000043902 21.03.2001 2 21.03.2001 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.10.1999 100.00 056753   056753 1000015696 08.10.1999 1 08.10.1999 Skrypty
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 26.03.2003 100.00 103830 I   103830 I 1000057005 26.03.2003 1 26.03.2003 Książki