MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01460cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001207530 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231094506.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
081009s2008 pl a f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788325155858 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)297669764 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KIEL 008/JK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KIEL 008/JK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KIEL 008/ND |
-- |
LUBL 58/ASs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Mleko i przetwory mleczne - Wykrywanie Enterobacter sakazakii PKN-ISO/TS 22964 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PKN-ISO/TS 22964:2008 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Milk and milk products - Detection of Enterobacter sakazakii |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania |
2008. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
18, [2] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Zawiera tab. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 07.100.30; 67.100.01. Specyfikacja techniczna. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 18. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza ISO/TS 22964:2006, IDT; Zatwierdzona 31 lipca 2008 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza ISO/TS 22964:2006, IDT; Zatwierdzona 31 lipca 2008 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
97000 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty mleczne |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
97010 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
9 (RLIN) |
11428 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
-- |
Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43253 |
920 ## - |
-- |
978-83-251-5585-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |