Lactose and minor constituents / (Record no. 24935)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00994cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001202574 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231094150.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 081002s1985 xxka |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0853343705 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)750908318 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/RRs |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA | |
Kod kraju wydania | xxk |
-- | xxu |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Lactose and minor constituents / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | ed. by P. F. Fox. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | London ; |
-- | New York : |
Nazwa wydawcy | Elsevier Applied Science Publishers, |
Data wydania | cop. 1985. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | X, 405 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Developments in Dairy Chemistry, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0264-8407 ; |
Numeracja | 3 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Produkty mleczne |
Określnik rzeczowy | analiza. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 76752 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Fox, P. F. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 20246 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Developments in Dairy Chemistry |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0264-8407 |
Numeracja | 3 |
9 (RLIN) | 65719 |
920 ## - | |
-- | 0-85334-370-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 07.11.2008 | 82500.00 | 128415 II | 128415 II | 1000093587 | 07.11.2008 | 1 | 07.11.2008 | Książki |