Baner ze zdjęciem biblioteki

Lactose and minor constituents / (Record no. 24935)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00994cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001202574
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094150.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 081002s1985 xxka |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0853343705
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750908318
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxk
-- xxu
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Lactose and minor constituents /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by P. F. Fox.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania London ;
-- New York :
Nazwa wydawcy Elsevier Applied Science Publishers,
Data wydania cop. 1985.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość X, 405 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Developments in Dairy Chemistry,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0264-8407 ;
Numeracja 3
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty mleczne
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76752
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Fox, P. F.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 20246
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Developments in Dairy Chemistry
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0264-8407
Numeracja 3
9 (RLIN) 65719
920 ## -
-- 0-85334-370-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 07.11.2008 82500.00 128415 II   128415 II 1000093587 07.11.2008 1 07.11.2008 Książki