Baner ze zdjęciem biblioteki

Wielka księga kuchni europejskiej / (Record no. 25380)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01148cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007837582
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104529.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 071128s2007 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788311108042
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)189516873
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA M/MM
Instytucja, która wprowadziła rekord WA M/MM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/ES
-- KR U/GZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego cze
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wielka księga kuchni europejskiej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Pavlína Berzsiová [et al. ; przekł. Tatjana Wojciechowska].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Velká evropská kuchařka
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Dom Wydawniczy Bellona,
Data wydania cop. 2007.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 496 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 27 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na książce błędny zapis ISBN.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gotowanie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95127
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia europejska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73913
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Berzsiová, Pavlína
Daty biograficzne (1964- ).
9 (RLIN) 30401
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wojciechowska, Tatiana.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 30407
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Dom Wydawniczy Bellona (1997-2007).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41125
920 ## -
-- 978-83-11-10804-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.12.2008 89.25 093118   Ng 71 1000094785 16.12.2008 1 16.12.2008 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 17.12.2008 89.25 119529 III   119529 III 1000094860 17.12.2008 2 17.12.2008 Książki