MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01148cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007837582 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104529.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
071128s2007 pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788311108042 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)189516873 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA M/MM |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA M/MM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA M/ES |
-- |
KR U/GZs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
cze |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wielka księga kuchni europejskiej / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Pavlína Berzsiová [et al. ; przekł. Tatjana Wojciechowska]. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Velká evropská kuchařka |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Dom Wydawniczy Bellona, |
Data wydania |
cop. 2007. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
496 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
27 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na książce błędny zapis ISBN. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gotowanie |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95127 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia europejska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73913 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Berzsiová, Pavlína |
Daty biograficzne |
(1964- ). |
9 (RLIN) |
30401 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wojciechowska, Tatiana. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
30407 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Dom Wydawniczy Bellona (1997-2007). |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41125 |
920 ## - |
-- |
978-83-11-10804-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |