Baner ze zdjęciem biblioteki

Alchemia pożywienia : (Record no. 25401)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01090cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001254512
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101551.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 081215s2008 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375790436
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297864374
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Żak-Cyran, Bożena.
9 (RLIN) 27329
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Alchemia pożywienia :
Ciąg dalszy tytułu korzystaj z leczniczych właściwości pokarmów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Bożena Żak-Cyran.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Łódź :
Nazwa wydawcy GALAKTYKA,
Data wydania cop. 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 198, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm +
Oznaczenie dokumentu towarzyszącego DVD-ROM.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna DVD-ROM: Domowy wypiek chleba na zakwasie : uproszczona metoda.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [199].
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92022
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92019
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Galaktyka.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41072
920 ## -
-- 978-83-7579-043-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 17.12.2008 25.42 093102   093102 1000094800 17.12.2008 1 17.12.2008 Skrypty  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 17.12.2008 25.42 093103 1 Nf 07 1000094834 25.01.2018 1 17.12.2008 Skrypty 25.01.2018
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 17.12.2008 25.42 132713 I   132713 I 1000094865 17.12.2008 3 17.12.2008 Książki