Baner ze zdjęciem biblioteki

Retencja substancji zapachowych w emulsjach spożywczych typu o/w o różnej zawartości fazy olejowej / (Record no. 26058)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01217cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001263855
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102205.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 090112s2008 pl a m |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)316453156
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/KB
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/KB
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA U/JKs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bortnowska, Grażyna.
9 (RLIN) 30820
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Retencja substancji zapachowych w emulsjach spożywczych typu o/w o różnej zawartości fazy olejowej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Grażyna Bortnowska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Szczecin :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 120 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0239-6467 ;
Numeracja nr 253
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI
Uwaga dotycząca dysertacji Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 101-116.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Aromaty spożywcze
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96226
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność dietetyczna
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96227
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0239-6467
Numeracja nr 253
9 (RLIN) 63761
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 20.02.2009 30.00 169725   169725 1000095708 20.02.2009 1 20.02.2009 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 20.02.2009 15.00     500978 II (253) 1000095709 20.02.2009 1 20.02.2009 Serie