MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01213cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001282465 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231103419.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
090206s2003 xxua |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0849312930 |
Qualifying information |
alk. paper |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750901806 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
GD 015/JK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
GD 015/JK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
GD 015/OG |
-- |
GD 015/EOs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Weaver, Connie |
Daty biograficzne |
(1950- ). |
9 (RLIN) |
30817 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
The food chemistry laboratory : |
Ciąg dalszy tytułu |
a manual for experimental foods, dietetics, and food scientists / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Connie M. Weaver, James R. Daniel. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
2nd ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Boca Raton [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
CRC Press, |
Data wydania |
cop. 2003. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
[12], 137 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
28 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
CRC Series in Contemporary Food Science |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 1-3. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
skład chemiczny |
Określnik formy |
podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80818 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80764 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Daniel, James R. |
9 (RLIN) |
30816 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
CRC Series in Contemporary Food Science |
9 (RLIN) |
63159 |
920 ## - |
-- |
0-8493-1293-0 |
-- |
alk. paper |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |