Baner ze zdjęciem biblioteki

The food chemistry laboratory : (Record no. 26066)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01213cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001282465
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103419.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 090206s2003 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0849312930
Qualifying information alk. paper
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750901806
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw GD 015/JK
Instytucja, która wprowadziła rekord GD 015/JK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GD 015/OG
-- GD 015/EOs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Weaver, Connie
Daty biograficzne (1950- ).
9 (RLIN) 30817
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł The food chemistry laboratory :
Ciąg dalszy tytułu a manual for experimental foods, dietetics, and food scientists /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Connie M. Weaver, James R. Daniel.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Boca Raton [etc.] :
Nazwa wydawcy CRC Press,
Data wydania cop. 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [12], 137 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 28 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii CRC Series in Contemporary Food Science
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 1-3. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80818
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80764
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Daniel, James R.
9 (RLIN) 30816
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł CRC Series in Contemporary Food Science
9 (RLIN) 63159
920 ## -
-- 0-8493-1293-0
-- alk. paper
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.02.2009 201.10 119545 III 1 119545 III 1000095769 22.11.2027 04.04.2024 04.04.2024 1 26.02.2009 Depozyt