MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01424cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001295733 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104310.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
090224s1986 ne a |101 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0444426116 |
Qualifying information |
Vol. 12 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0444416889 |
Qualifying information |
Series |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)751047735 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/MPs |
111 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA IMPREZY |
Nazwa imprezy |
International Flavor Conference |
Numer imprezy |
(4 ; |
Data imprezy |
1985 ; |
Miejsce imprezy |
Rodos). |
9 (RLIN) |
30837 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
The shelf life of foods and beverages : |
Ciąg dalszy tytułu |
proceedings of the 4th International Flavor Conference, Rhodes, Greece, 23-26 July 1985 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by George Charalambous. |
246 3# - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
International Flavor Conference, 4 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Amsterdam [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
Elsevier, |
Data wydania |
1986. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XVIII, 827 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Developments in Food Science ; |
Numeracja |
12 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy ref. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
smakowitość |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95871 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Data trwałości żywności |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95872 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
przechowywanie |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95873 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Charalambous, George |
Daty biograficzne |
(1922- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
29997 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Developments in Food Science |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0167-4501 |
Numeracja |
12 |
9 (RLIN) |
65712 |
920 ## - |
-- |
0-444-42611-6 |
-- |
Vol. 12 |
920 ## - |
-- |
0-444-41688-9 |
-- |
Series |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |