Baner ze zdjęciem biblioteki

The shelf life of foods and beverages : (Record no. 26116)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01424cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001295733
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104310.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 090224s1986 ne a |101 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0444426116
Qualifying information Vol. 12
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0444416889
Qualifying information Series
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751047735
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
111 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA IMPREZY
Nazwa imprezy International Flavor Conference
Numer imprezy (4 ;
Data imprezy 1985 ;
Miejsce imprezy Rodos).
9 (RLIN) 30837
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł The shelf life of foods and beverages :
Ciąg dalszy tytułu proceedings of the 4th International Flavor Conference, Rhodes, Greece, 23-26 July 1985 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by George Charalambous.
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł International Flavor Conference, 4
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Amsterdam [etc.] :
Nazwa wydawcy Elsevier,
Data wydania 1986.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVIII, 827 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Developments in Food Science ;
Numeracja 12
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy ref. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy smakowitość
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95871
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Data trwałości żywności
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95872
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy przechowywanie
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95873
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Charalambous, George
Daty biograficzne (1922- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 29997
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Developments in Food Science
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0167-4501
Numeracja 12
9 (RLIN) 65712
920 ## -
-- 0-444-42611-6
-- Vol. 12
920 ## -
-- 0-444-41688-9
-- Series
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 02.03.2009 57500.00 122747 II   122747 II 1000096025 02.03.2009 1 02.03.2009 Książki