Baner ze zdjęciem biblioteki

Basic food chemistry / (Record no. 26117)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01000cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001295694
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104309.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 090224s1983 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0870554166
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751047366
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lee, Frank A.
9 (RLIN) 30840
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Basic food chemistry /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Frank A. Lee.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Westport :
Nazwa wydawcy The AVI Publishing Company, Inc.,
Data wydania cop. 1983.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XI, 564 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science and Technology Textbook Series
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na książce: AVI Book.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80820
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science and Technology Textbook Series
9 (RLIN) 65838
920 ## -
-- 0-87055-416-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 02.03.2009 8690.00 122778 II   122778 II 1000096024 02.03.2009 1 02.03.2009 Książki