Domowy wyrób kiełbas / (Rekord nr 26242)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01083cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001244038 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231100903.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 081201s2008 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788372436795 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)297826804 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 58/LL |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/LL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/LK |
-- | LUBL 58/ESs |
-- | KR U/GZs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego | eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Peery, Susan Mahnke. |
9 (RLIN) | 30972 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Domowy wyrób kiełbas / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Susan Mahnke Peery, Charles G. Reavis ; [tł.: Agnieszka Chodkowska-Gyurics]. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
Uwaga poprzedzająca tytuł | Tyt. oryg.: |
Tytuł | Home sausage making |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo RM, |
Data wydania | 2008. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | VI, 258 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia (kiełbasy). |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 92794 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kiełbasy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 92784 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Reavis, Charles G. |
9 (RLIN) | 30971 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Chodkowska-Gyurics, Agnieszka. |
Określenie rodzaju współpracy | Tł. |
9 (RLIN) | 30970 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo RM. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 42540 |
920 ## - | |
-- | 978-83-7243-679-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 10.03.2009 | 33.92 | 093557 | 1 | Nh 23 | 1000096171 | 09.11.2021 | 09.11.2021 | 1 | 10.03.2009 | Skrypty | |||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 18.03.2009 | 33.92 | 150479 II | 150479 II | 1000096501 | 18.03.2009 | 2 | 18.03.2009 | Książki |