Baner ze zdjęciem biblioteki

Domowy wyrób kiełbas / (Rekord nr 26242)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01083cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001244038
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100903.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 081201s2008 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372436795
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297826804
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/LL
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/LL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/LK
-- LUBL 58/ESs
-- KR U/GZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Peery, Susan Mahnke.
9 (RLIN) 30972
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Domowy wyrób kiełbas /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Susan Mahnke Peery, Charles G. Reavis ; [tł.: Agnieszka Chodkowska-Gyurics].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Home sausage making
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo RM,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość VI, 258 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (kiełbasy).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92794
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kiełbasy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92784
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Reavis, Charles G.
9 (RLIN) 30971
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chodkowska-Gyurics, Agnieszka.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 30970
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo RM.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42540
920 ## -
-- 978-83-7243-679-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 10.03.2009 33.92 093557 1 Nh 23 1000096171 09.11.2021 09.11.2021 1 10.03.2009 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 18.03.2009 33.92 150479 II   150479 II 1000096501 18.03.2009   2 18.03.2009 Książki