MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01520cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001331456 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231110714.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
090416s1982 pl f |100 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750465524 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
-- |
eng |
-- |
ger |
111 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA IMPREZY |
Nazwa imprezy |
International Symposium on "Chemistry and Technology of Starch" |
Numer imprezy |
(2 ; |
Data imprezy |
1982 ; |
Miejsce imprezy |
Kraków). |
9 (RLIN) |
31065 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
II International Symposium on "Chemistry and Technology of Starch" : |
Ciąg dalszy tytułu |
Cracow, 15th-17th September, 1982 ; conference abstracts / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[kom. org. symposium Maciej Kujawski et al.] ; Committee of Food Chemistry and Technology of Polish Academy of Science and The Hugon Kołłątaj Acdemy of Agriculture in Cracow. |
246 3# - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
International Symposium on "Chemistry and Technology of Starch", 2 |
246 3# - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Chemistry and Technology of Starch |
246 15 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
II Międzynarodowe Sympozjum "Chemia i Technologia Skrobii" |
246 3# - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Międzynarodowe Sympozjum "Chemia i Technologia Skrobi", 2 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
[Kraków : |
Nazwa wydawcy |
s.n., |
Data wydania |
1982] |
Miejsce druku |
(Kraków : |
Nazwa drukarni |
PK). |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
88, [1] s. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Miejsce i rok wyd. wg BARK. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
S. tyt. w jęz ang. i pol., tekst równol. w jęz pol. i ang. lub pol. i niem. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Skrobia |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
78358 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kujawski, Maciej |
Daty biograficzne |
(1931- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
20458 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |