Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia środków żywnościowych / (Record no. 27376)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01243cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003903776
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100342.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030307s1986 pl a f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749353176
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 64/EG
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 64/EG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 64/MJ
-- Ł 30/BSts
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Milanowski, Jerzy.
9 (RLIN) 9379
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia środków żywnościowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jerzy Milanowski, Janusz Owczarzak, Władysław Tarasewicz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Koszalin :
Nazwa wydawcy Wydaw. Uczelniane WSInż.,
Data wydania 1986.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 162 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Skrypty / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 159-162.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Skrypt Wydziału Mechanicznego do przedm.: Technologia środków spożywczych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76981
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Owczarzak, Janusz.
9 (RLIN) 31830
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tarasewicz, Władysław.
9 (RLIN) 31831
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wyższa Szkoła Inżynierska (Koszalin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo Uczelniane.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41597
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Skrypty - Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie
9 (RLIN) 63841
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.05.2009 150.00 121818 II   121818 II 1000098796 27.05.2009 1 27.05.2009 Książki