MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01243cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2003903776 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100342.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
030307s1986 pl a f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749353176 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 64/EG |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 64/EG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 64/MJ |
-- |
Ł 30/BSts |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Milanowski, Jerzy. |
9 (RLIN) |
9379 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Technologia środków żywnościowych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jerzy Milanowski, Janusz Owczarzak, Władysław Tarasewicz. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Koszalin : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. Uczelniane WSInż., |
Data wydania |
1986. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
162 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Skrypty / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 159-162. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Skrypt Wydziału Mechanicznego do przedm.: Technologia środków spożywczych. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76981 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Owczarzak, Janusz. |
9 (RLIN) |
31830 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Tarasewicz, Władysław. |
9 (RLIN) |
31831 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wyższa Szkoła Inżynierska (Koszalin). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo Uczelniane. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41597 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Skrypty - Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie |
9 (RLIN) |
63841 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |