MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01656cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001361270 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112656.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
090529s2009 pl a m |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788372996077 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750829766 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
LUBL 58/ASs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wieczorek, Jolanta Krystyna. |
9 (RLIN) |
31884 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne w żywności pochodzenia roślinnego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jolanta Krystyna Wieczorek. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Olsztyn : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, |
Data wydania |
2009. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
123 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Rozprawy i Monografie / Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie = |
-- |
Dissertations and Monographs / University of Warmia and Mazury in Olsztyn, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1509-3018 ; |
Numeracja |
146 |
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI |
Uwaga dotycząca dysertacji |
Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 109-120. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Węglowodory aromatyczne policykliczne |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
99704 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Węglowodory aromatyczne policykliczne |
Określnik rzeczowy |
bioakumulacja |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
99705 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Węglowodory aromatyczne policykliczne |
Określnik rzeczowy |
toksykologia |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
99706 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
skażenie |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
99707 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1509-3018 |
Numeracja |
146 |
9 (RLIN) |
64315 |
920 ## - |
-- |
978-83-7299-607-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |