Baner ze zdjęciem biblioteki

Łatwe i smaczne potrawy przy żółtaczce zakaźnej / (Record no. 27581)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01086cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001366165
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113017.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 090604s2009 pl |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788311114708
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750886454
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA M/MM
Instytucja, która wprowadziła rekord WA M/MM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/ES
-- WA U/JEKs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jeanne, Heather
Daty biograficzne (1970- ).
9 (RLIN) 32004
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Łatwe i smaczne potrawy przy żółtaczce zakaźnej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Heather Jeanne ; przeł. z ang. Anna Ochnio-Brudzyńska.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Hepatitis C cookbook
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Bellona,
Data wydania 2009.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 161 s. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. oryg.: The hepatitis C cookbook.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wirusowe zapalenie wątroby typu C
Określnik rzeczowy dietoterapia
Określnik formy przepisy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96908
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ochnio-Brudzyńska, Anna.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 27352
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Dom Wydawniczy Bellona (1997-2007).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41125
920 ## -
-- 978-83-11-11470-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 10.06.2009 17.85 094875   Sm 21 1000097027 10.06.2009 1 10.06.2009 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.06.2009 17.85 094874   Ne 033 1000099334 16.06.2009 1 16.06.2009 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 25.06.2009 17.85 132797 I   132797 I 1000099376 25.06.2009 3 25.06.2009 Książki