Uboczne surowce przemysłu rolno-spożywczego jako źródło żywności i pasz : (Record no. 28489)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00895cam a2200217 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001412158 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231085427.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 090909s1983 pl |101 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)751425932 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Uboczne surowce przemysłu rolno-spożywczego jako źródło żywności i pasz : |
Ciąg dalszy tytułu | XIV sesja naukowa, 28-29 czerwiec 1983 : streszczenia doniesień / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Poznań : |
Nazwa wydawcy | Polska Akademia Nauk. Komitet Technologii i Chemii Żywności, |
Data wydania | 1983. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 140 s. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska Akademia Nauk. |
Nazwa jednostki podrzędnej | Komitet Technologii i Chemii Żywności. |
9 (RLIN) | 11342 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 15.12.2015 | 15.00 | 165646 | 165646 | 1000135241 | 15.12.2015 | 1 | 15.12.2015 | Książki |