Sterowanie procesami technologicznymi w przemyśle spożywczym : (Record no. 28762)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01017cam a2200241 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001422556 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231090106.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 090924s1985 pl |101 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)750491626 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Sterowanie procesami technologicznymi w przemyśle spożywczym : |
Ciąg dalszy tytułu | XVI Sesja Naukowa, Wrocław, 26-27 czerwca 1985 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Sesja Naukowa : |
Ciąg dalszy tytułu | sterowanie procesami technologicznymi w przemyśle spożywczym, 16 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Wrocław : |
Nazwa wydawcy | [s.n.], |
Data wydania | 1985. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 250 s. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska Akademia Nauk. |
Nazwa jednostki podrzędnej | Komitet Technologii i Chemii Żywności. |
9 (RLIN) | 11342 |
711 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA IMPREZY | |
Nazwa imprezy | Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN |
Numer imprezy | (16 ; |
Data imprezy | 1985 ; |
Miejsce imprezy | Wrocław). |
9 (RLIN) | 32953 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 14.10.2009 | 150.00 | 114064 II | 114064 II | 1000101601 | 14.10.2009 | 1 | 14.10.2009 | Książki | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 15.12.2015 | 30.00 | 165655 | 165655 | 1000135244 | 15.12.2015 | 1 | 15.12.2015 | Książki | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 12.09.2017 | 25.00 | 0106324 | 0106324 | 1000142061 | 12.09.2017 | 1 | 12.09.2017 | Skrypty |