MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01291cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001432162 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231090713.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
091007s2009 pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788370737634 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750607958 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/HP |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/HP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/KBs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
ger |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Hanreich, Lotte. |
9 (RLIN) |
33146 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Sery : |
Ciąg dalszy tytułu |
masło, jogurt, kefir : 120 przepisów na przetwory mleczne / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Lotte Hanreich, Edith Zeltner ; tł. z jęz. niem. Barbara Floriańczyk. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Käsen : |
Ciąg dalszy tytułu |
Leichtgemacht : 120 Rezepte für die Milchverarbeitung |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
MULTICO Oficyna Wydawnicza, |
Data wydania |
cop. 2009. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
175, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Tradycyjny Smak |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko |
Określnik rzeczowy |
przerób |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
97540 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł mleczarski |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
105911 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Floriańczyk, Barbara. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
3894 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Zeltner, Edith. |
9 (RLIN) |
33147 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Multico Oficyna Wydawnicza. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41246 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Tradycyjny Smak |
9 (RLIN) |
65751 |
920 ## - |
-- |
978-83-7073-763-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |